Cazul Smokehouse, aproape de rezolvare? Silvia Radu promite că până luni lucrurile „vor reintra în normal”

smoke2-920×521

Administratorii Smokehouse și reprezentanții primăriei și primarul general interimar al capitalei s-au întâlnit astăzi la fața locului pentru a media conflictul iscat. Potrivit Silviei Radu, toate lucrurile „vor intra în normal” deja luni (12 martie) când va fi semnat un protocol.

„În urma discuțiilor dintre cetățeni, autorități și agentul economic, am identificat și soluții. Am spus tuturor că trebuie să respectăm legea, trebuie să conlucrăm și să ne respectăm unii pe ceilalți. Luni vom avea un protocol semnat ca lucrurile să reintre în normal”, a spus Silvia Radu într-o postare pe facebook.

Potrivit administratorilor localului, Primăria a admis că poziția Smokehouse este corectă.

„Discuția pe lângă situația noastră s-a referit și la „îmbunătățiri a cartierului”, de exemplu o să instalăm camere de supraveghere în zonele unde locuitorii sunt îngrijorați”, au menționat aceștia.

Totodată, Sergiu Adrian unul din angajații Preturii Centru a venit alături de mai mulți rezidenți care s-au plâns de situația creată, însă doar o parte din ei aveau plângeri în ce privește activitatea localului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente