„Vom face un produs de whiskey ucigaș”. Trupa „Metallica” vrea să aibă propria marcă de băuturi alcoolice

metallica-main
Foto: life.ro

Trupa „Metallica” este pe punctul de a-şi oficializa propriul brand de whiskey. Cel puțin asta spune distilatorul Dave Pickerell care a declarat de curând că „Vom face un produs de whiskey ucigaș și, probabil, vom construi o distilerie. Acum ne ocupăm de logistică”.

El recunoaște că au deja trei locuri în minte pentru noua distilerie: „San Francisco, casa celor de la Metallica; Louisville, casa bourbon-ului; şi Nashville, casa muzicii … una dintre cele trei pare să aibă sens”.

Danny Wimmer, care organizează anual festivalul muzical Bourbon & Beyond Whiskey, crede că această mișcare de marketing ar aduce beneficii atât trupei, cât și pasionaților de whiskey. „Suntem încântați că o trupă de nivelul lor poate transforma un simplu băutor într-un consumator de whiskey cu normă întreagă. Cred că va fi incitant pentru afacerea whiskey”, a comentat acesta în spirit de glumă.

Fanii au început deja să speculeze pe tema numelui viitorului brand de whiskey, cea mai frecventă aluzie fiind făcută, evident, la albumul lor din 2004, „Whiskey In the Jar”. Dacă Metallica va ajunge să lanseze acest brand, atunci va fi prima trupă rock care se va ocupa de producția de băuturi alcoolice prin propriile mijloace.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente