14:31:11 18.04.2024
Stiri

FOTO // Mii de lalele și cutii cu bomboane pentru doamnele din Orhei din partea Partidului „ȘOR”

Social 08.03.2018 15:28 Vizualizări1474 Autor: Ziarul National
FOTO // Mii de lalele și cutii cu bomboane pentru doamnele din Orhei din partea Partidului „ȘOR”


De Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele din Orhei au avut parte de o surpriză pregătită de Partidului „ȘOR”. Încă de dimineața tinerii din formațiunea politică, alături de reprezentanță Gărzii populare, au împărțit mii de lalele și cutii cu bomboane tuturor doamnelor întâlnite în oraș, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Potrivit sursei citate, emoțiile celor care au beneficiat de aceste surprize au fost pe măsură. „E un gest plăcut din partea partidului. Primarul nostru mereu are grijă de noi și ține să ne felicite cu orice ocazie. Îi mulțumim din suflet!”, a spus orheianca Ecaterina Ciobanu.

Evenimentul a început din Piața Vasile Lupu, unde toate doamnele și domnișoarele au fost felicitate, după care „caravana de 8 martie”, cu muzică și urări emoționante, a pornit prin cartierele orașului.

Cei care împărțeau flori și cutii cu bomboane au surprins doamnele pe drumurile publice, în stațiile unde așteptau transportul public și chiar la locul de muncă. „Este primul buchet de flori pe care l-am primit astăzi. Sunt obișnuită să primesc cadouri doar de la rude și prieteni, iar aici și din partea primarului”, spune doamna Elena, potrivit comunicatului de presă.

O altă femeie, mătușa Zinaida, le-a mărturisit tinerilor că nu a mai primit de ani buni un buchet de flori. „Mulțumesc mult primarului și partidului. Domnul Șor are grijă de noi, pensionarii”.

Organizatorii acțiunii spun că astăzi au împărțit, inclusiv reprezentantele formațiunii, peste 2000 de lalele și cutii cu bomboane.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md