/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Din râul Amur au fost pescuite 52 de fragmente de corpuri umane

missing
08 martie 2018, ora 14:41

Potrivit sursei citate, nu există nicio infracțiune. Angajații biroului medico-legal au încălcat regulile de eliminare a deșeurilor medicale, drept urmare labele separate au ajuns în râu.

Laba mâinii este tăiată la morgă de la corpurile neidentificate, astfel încât, după procesarea specială sunt luate amprentele și verificate în baza de date.

În Rusia, există o lege federală „Cu privire la fundamentele protecției sănătății cetățenilor în Federația Rusă”, potrivit căreia deșeurile medicale trebuie distruse sau îngropate în mod corespunzător în conformitate cu normele sanitare și reglementările în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram