08:44:38 24.04.2024
Stiri

FOTO & VIDEO | O „bombă” sexy, ambasadoarea Mondialului din Rusia. Legătura cu celebrul Peter Schmeichel

Monden 08.03.2018 10:30 Vizualizări2767 Autor: Ziarul National
FOTO & VIDEO | O „bombă” sexy, ambasadoarea Mondialului din Rusia. Legătura cu celebrul Peter Schmeichel


Victoria Lopyreva este o prezentatoare tv din Rusia, actriţă şi model. A devenit şi imaginea Campionatului Mondial ce va începe la vară în Rusia, iar zilele trecute a avut o întâlnire cu fostul mare portar Peter Schmeichel.

„E o misiune imposibilă să poţi să-i dai gol legendarului Peter Schmeichel şi micilor campioni pe care i-am întâlnit la Rostov", a anunţat Victoria Lopyreva, ea participând la mai multe evenimente de promovare a turneului final ce va avea loc în perioada 14 iunie - 15 iulie.


Victoria are 34 de ani, milioane de fani pe reţelele sociale, a fost Miss Rusia în 2003 şi impresionează prin formele sale, având 1.77 metri înâlţime. A apărut în reviste celebre din întreaga lumea, dar deţine şi o diplomă în administrarea afacerilor.

Peter Schmeichel, la rândul său ambasador FIFA, a fost campion european în 1992 cu naţionala Danemarcei şi chiar a înscris o dată pentru danezi în cele 129 de meciuri disputate. În vârstă de 54 de ani, fostul portar a evoluat pentru Brondby, Manchester United, Sporting Lisabona, Aston Villa şi Manchester City.


Stiri relevante

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md