/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum e să fii un bărbat născut de Ziua Femeii. Istoria unui angajat Apă-Canal care este omagiat de 8 martie

08 martie 2018, ora 10:00

Deși la prima vedere acest angajat trebuia să ducă greutăți, făcea mai mult decât atât. Cu spor și mare drag, în tot acest timp a avut grijă ca teritoriul adiacent al sediului central al furnizorului de apă să fie curat. El are grijă ca cele peste 2.000 de m pătrați să fie curați și îngrijiți ca propria casă. Ziua de muncă a omagiatului nostru începe de la orele 5 dimineața, când nici țipenie de om nu este încă la locul de serviciu.

Vasile Movilean, mai spune că îi place sa vină în zorii zilei la serviciu, și asta pentru că, aici în primele ore ale dimineții el găsește liniște și puțină tihnă pentru a-și aduna gândurile ca să vadă ce treabă mai are de făcut pe parcursul zilei.

Ce ține de ziua de naștere, angajatul se mândrește mult că este născut de 8 Martie, și îi place că poate face schimb de felicitări și urări cu doamnele și domnișoarele. Ziua de 8 Martie, spune el, de obicei începe cu un buchet de flori cumpărat pentru soția și nepoata sa, cu toate că știe că de fapt, el este eroul zilei și oricum este și el în așteptarea unui cadou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram