/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Vladimir Putin, înconjurat de torturi și femei patiseri, își desfășoară campania electorală

08 martie 2018, ora 06:45

„Pentru a fi un acţionar majoritar (…) sau directorul unei companii, trebuie să ai calităţi deosebite, mai ales cele de lider”, a declarat Putin, în cadrul unei întâlniri cu femei antreprenor la Samara, în regiunea Volga.

„Mi se pare că (aceste calităţi) sunt specifice femeilor, şi că ele chiar au anumite avantaje”, a mai spus preşedintele rus.

„Bărbaţii sunt mai duri, însă atunci când calităţile de lider sunt dublate de trăsături de caracter tipic feminine, rezultatul este adesea unul mult mai bun decât în cazul bărbaţilor puternici”, a afirmat el.

Întâlnirea a avut loc într-o fabrică locală de panificaţie şi patiserie unde preşedintele rus, care candidează pentru un al patrulea mandat la alegerile din 18 martie, şi-a făcut apariţia în cursul dimineţii cu prăjituri pregătite pentru Ziua Internaţională a Femeii. El s-a fotografiat cu treizeci de angajate ale fabricii, care i-au dăruit un tort pregătit special pentru el.

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Foto: volga.news

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram