POT invită tinerii muzicieni pe scenă. Care sunt condițiile de participare și premiul mare din acest an

28471164_2067776246796753_9199501802341313944_n

POT este un concurs pentru trupele tinere din Republica Moldova. Acesta este organizat pentru a oferi șansa începătorilor de a urca pe scenă și de a arăta ce POT. 

Concursul POT vă dă posibilitatea să comunicați cu mai colegi, formații, să cântați piesele în fața publicului și să obțineți sfatul celor care deja au experiență în domeniul muzicii. Câștigătorii acestui concurs vor avea posibilitatea să-și înregistreze piesele într-un studiou profesionist.

Dacă unicul loc de evoluare este sala de repetiție, arată ce POTi la concurs. Sunt încurajate formațiile de muzică alternativă de orice gen (Rock, Rap, Electro, Blues, Indie și orice altă combinaţie a acestor stiluri). Termenul limită pentru depunerea dosarelor de participare este 31 martie. Formularul de participare și regulamentul concursului le găsești aici. 

POT este un concurs transparent. Participanții concursului sunt evaluați nu doar de juriu, ci și de publicul prezent la eveniment. Echipa POT va organiza muzicienilor întâlniri cu profesionişti din domeniu pentru ca tinerele trupe să înveţe mai multe lucruri.

Premiul mare din acest an este participarea la festivalul suedez Seaside Festival și mai multe înregistrări într-un studiou suedez.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente