Adolescenții sunt invitați la microfon! Cum poți participa la a IV-a ediție Poetry Slam

1 (1)
Foto: Shutterstock

Adolescenții din Moldova sunt invitați la cea de-a IV-a ediție a competiției Poetry Slam. Evenimentul este adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 – 18 ani.

Evenimentul va avea loc pe data de 21 martie 2018, în incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu”, Bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 148. Poetry Slam va consta din trei runde, prin urmare participanţii trebuie să pregătească trei lucrări.

Criterii de eligibilitate:

# Acest apel se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 – 18 ani

# Se accepta doar lucrări proprii nepublicate

# Pentru fiecare rundă se acceptă o singură lucrare, a câte maxim trei minute fiecare

# Înregistrările în ziua evenimentului nu vor fi luate în considerație

Doritorii de a participa sunt rugaţi să se înregistreze până la data de 18 martie 2018. Puteți scrie la adresa [email protected] oferind următoarele date de contact: numele și prenumele, vârsta și nr. de telefon. Găsiți și pagina de Facebook a evenimentului.

Poetry Slam este o competiţie ce se adresează amatorilor de poezie care vor să-şi recite public propriile textele într-o atmosferă informală. Publicul prezent îşi asumă rolul de juriu, fiind cel care numeşte câștigătorul, de aceea este încurajat sa fie participativ.

Poetry Slam a fost organizat pentru prima dată în primăvara anului 2016 de Centrul Cultural German AKZENTE în parteneriat cu Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. În anul 2018, ca și în 2017, organizatorii își propun un Poetry Slam adresat tinerilor cu categorii de vârstă diferite pentru a asigura o concurenţă echitabilă potrivit vârstei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente