02:45:10 19.04.2024
Stiri

Unioniștii îi răspund lui Dodon care vrea semnatarii declarațiilor de Unire la pușcărie și cer instituțiilor de forță să-l cerceteze pentru încălcarea Constituției: „COȘMARUL dvs. abia începe”

Știri 07.03.2018 15:00 Vizualizări2568 Autor: Ziarul National
Unioniștii îi răspund lui Dodon care vrea semnatarii declarațiilor de Unire la pușcărie și cer instituțiilor de forță să-l cerceteze pentru încălcarea Constituției: „COȘMARUL dvs. abia începe”


Unioniștii din R. Moldova îi transmit președintelui prorus Igor Dodon că va avea în acest an parte de mai multe „surprize” și că „stabilitatea” la care trudește șeful statului „se apropie de sfârșit”.

Reacția unioniștilor vine după ce, astăzi, Igor Dodon a declarat după ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS) că va solicta modificarea legislației, astfel încât cei care au semnat declarații de Unire cu România să poată fi cercetați penal, adăugând că există pericolul ca, în perioada 24-27 martie, să aibă loc „încercări” de a destabiliza situația în R. Moldova.

„Ținem să confirmăm declarațiile și să întărim convingerea CSS că situația într-adevăr începe să se destabilizeze și va continua să evolueze de acum încolo.„Stabilitatea” pe care au avut grijă să ne-o asigure și în care s-au făcut cele mai mari acte de corupție, furturi, fărădelegi, trădări și batjocoriri ale acestui stat și cetățenilor săi se apropie de sfârșit”, susține Vlad Bilețchi, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”.

Unionistul s-a referit și la declarațiile lui Dodon, care a ținut să transmită „un mesaj organelor competente să se autosesizeze, pentru că din informațiile prezentate, cei care se acoperă cu mesaje patriotice unioniste vor să vină la Chișinău să facă destabilizări”.

„Domnule Dodon, nu vă jucați cu focul! Agonia electorală în care vă aruncați este de un real folos mișcării unioniste și ținem să vă mulțumim pe această cale pentru promovarea gratuită pe care o faceți manifestațiilor unioniste și curentului unionist per ansamblu. Într-adevăr, pe 25 martie vor avea loc acțiuni îngrijorătoare pentru clanurile din care faceți parte sau cu care sunteți afiliat dumneavoastră și pe care le slujiți. Vor veni oameni cu un ideal sfânt, oameni pe care i-ați mințit, furat, trădat și înșelat cu nemiluita, ani la rând. Oameni plecați de ani buni peste hotarele Țării vor veni să se facă văzuți, auziți și înțeleși odată și pentru totdeauna. Răbdarea oamenilor este la limită!

Ținem și noi să solicităm încă o dată organelor competente să se autosesize în privința declarațiilor și acțiunilor președintelui RM care sfidează Constituția și lezează demnitatea națională a poporului Republicii Moldova, instigă la ură interetnică, xenofobie și război civil. Anul 2018 abia a început, domnule Dodon. Surprizele abia încep și pe zi ce trece vor deveni din ce în ce mai „destabilizatoare” pentru clanurile și călăii pe care îi slujiți. Coșmarul dumneavoastră abia începe, iar evenimentele au luat o amploare ireversibilă”, îi transmit unioniștii „cu compasiune” lui Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md