23:28:47 28.03.2024
Stiri

Mai bine ARESTATĂ decât surprinsă cu amantul. Cum a procedat o femeie când partenerul s-a întors mai devreme acasă

Știri 07.03.2018 14:47 Vizualizări1542 Autor: Ziarul National
Mai bine ARESTATĂ decât surprinsă cu amantul. Cum a procedat o femeie când partenerul s-a întors mai devreme acasă Sursa: adevarul.ro


Un amant ascuns în dulap, o ceartă domestică, o primă intervenţie a poliţiei soldată cu o dublă arestare şi o a doua intervenţie a forţelor de ordine provocată de disperarea amantului rămas captiv. Aşa se poate rezuma situaţia provocată de o femeie din oraşul german Bremerhaven, îngrozită de gândul că partenerul ei oficial ar putea afla că îl înşală.

Întâmplarea i-a uimit până şi pe poliţişti, obişnuiţi cu situaţii ieşite din comun.

Luni, un purtător de cuvânt al forţelor de ordine din Bremerhaven (nordul Germaniei) a povestit cum au decurs lucrurile.

O femeie în vârstă de 38 de ani, care avea o relaţie stabilă cu un bărbat, a venit acasă în absenţa acestuia cu un altul. Şi intenţiona să-şi petreacă întregul weekend cu noul iubit.

Numai că, spre surprinderea ei, partenerul ei de viaţă s-a întors mai repede decât anticipa ea. Astfel, duminică dimineaţa, bărbatul a sunat la uşă.

Disperată, femeia i-a spus amantului să se ascundă în dulap şi a iscat o ceartă în toată regula cu partenerul ei de viaţă. Cum discuţia în contradictoriu a fost mai degrabă un concert de urlete, vecinii au chemat imediat poliţia.

În primă fază, oamenii legii au încercat să-i calmeze pe cei doi, însă nu au reuşit. Dimpotrivă. Aceştia au devenit tot mai furioşi, vărsându-şi nervii pe poliţişti. Ca urmare, reprezentanţii forţelor de ordine au decis să-i ducă la secţie.

Numai că amantul rămăsese în dulap. La un moment dat, în contextul în care în casă se făcuse linişte deplină, acesta şi-a făcut curaj şi a ieşit. A văzut că e singur şi a vrut să plece. Dar, spre marea lui uimire, nu a reuşit să iasă din apartament, întrucât uşa era încuiată şi, desigur, el nu avea chei.

Disperat, a sunat câţiva prieteni rugându-i să vină să spargă uşa şi să-l elibereze. Când „salvatorii“ s-au prezentat la apel, vecinii, din nou vigilenţi, au sunat la poliţie, reclamând că nişte necunoscuţi încearcă să intre prin efracţie în apartamentul respectiv. Când forţele de ordine au venit la faţa locului, au înţeles de la ce pornise, de fapt, întregul scandal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, citat de dpa, femeia a vrut să-şi ţină ascunsă aventura „cu orice preţ“. A considerat că este mai bine să fie arestată decât să fie prinsă de partenerul ei în timp ce îl înşală.

Sursa: adevarul.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md