Unite – creştere, al doilea an consecutiv, pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă

Unite nr 1_diez_960x480

Unite se evidenţiază, al doilea an consecutiv, cu cel mai mare tempo de creştere pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă. Este unicul operator care a înregistrat creşteri însemnate pe toate direcţiile.

Baza de abonaţi Unite s-a majorat cu 7 %, volumul traficului de voce în reţea cu 5,5%, iar volumul vânzărilor realizate a crescut şi mai spectaculos, cu 9,6 %.

În contextul unui trend în descreștere al traficului de voce și a veniturilor pe această piață, creșterea continuă înregistrată de Unite este o menționare a competitivității operatorului. Datorită unei poziții agresive cu accent pe avantajele net superioare ale serviciilor oferite, Unite a reușit să își consolideze poziția de un operator cu acoperire naţională a rețelei 3G (96 %) și de extindere a rețelei 4G+ şi să câştige tot mai mulţi utilizatori şi la serviciile de telefonie mobilă.

Comunicarea permanentă, informarea, conexiunea cu oricine, orice şi oricând, sunt lucruri indispensabile în activitatea de zi cu zi a utilizatorului contemporan. Îmbunătăţirea permanentă a experienței abonaților în utilizarea serviciilor devine garantul reuşitelor obţinute de aceştia în activitatea lor. Fiind orientat spre împlinirea acestor necesităţi devenite fundamentale astăzi, Unite se bucură de cea mai mare creştere atât a bazei de abonaţi cât şi a vânzărilor pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă.

Performanțele obținute sunt rezultatul consecvenţei cu care Unite dezvoltă servicii și lansează oferte atractive. Abonamentele Unite pun la dispoziţie abonaţilor, apeluri nelimitate în rețeaua Unite şi Moldtelecom, până la 1600 minute naționale, cel mai mult trafic Internet mobil inclus, bonus până la 100 GB precum şi modem 4G cadou, oferit la conectare. Mai mult decât atât, la conectare abonament, Unite oferă şi smartphone-uri performante la cel mai bun preţ în rate.

Cei care îşi doresc comunicare fără contract şi abonament, au Cartela Prepay de la Unite care le pune la dispoziţie trafic gratuit şi nelimitat pentru navigare pe reţele sociale: Facebook, Odnoklassniki şi Messenger.
În plus, Unite oferă şi cele mai avantajoase opţiuni suplimentare pentru Internet mobil care încep de la doar 20 lei pentru 1GB.

Abonaţii Unite sunt utilizatori avansaţi care aleg această reţea pentru toate posibilităţile şi avantajele de care pot beneficia.

Un alt factor important al succesului Unite sunt serviciile convergente care oferă posibilitatea abonaților la serviciile Moldtelecom să beneficieze de serviciile de telefonie mobilă cu reduceri substanțiale sau aproape gratuit.
Dacă îți place să comunici mult, să navighezi activ și nelimitat pe Internet, alege să fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

Conectează-te online direct pe unite.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente