/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Motivul pentru care Andrian Candu nu va participa la ședința Consiliului Suprem de Securitate

missing
06 martie 2018, ora 17:44

Vlad Plahotniuc a recomandat Guvernului și Parlamentului să nu participe la ședința convocată de Igor Dodon, deoarece președintele nu ar fi anunțat agenda și ar fi convocat Consiliul în ziua de 7 martie, atunci când primele persoane în stat nu sunt disponibile pentru a participa la ședință.

Potrivit serviciului de presă al Guvernului, premierul nu are însă preconizată vreo deplasare oficială pentru perioada următoare, iar pentru ziua de mâine, deocamdată, nu a fost confirmată o agendă. În același timp, nu se cunoaște dacă pe 7 martie va avea loc ședința Cabinetului de Miniștri.

Deși liderul democraților a declarat că Igor Dodon nu a înștiințat membrii Consiliului Suprem de Securitate cu privire la agenda ședinței, purtătorul de cuvânt al Președinției a scris pe Facebook că ordinea de zi a fost transmisă acum câteva săptămâni tuturor membrilor.

Menționăm că Igor Dodon a dispus convocarea ședinței Consiliului Suprem de Securitate pentru 7 martie, iar pe ordinea de zi au fost incluse subiecte precum Raportul Kroll-2, declarațiile de Unire cu România pe care le-au semnat mai multe localități din Republica Moldova, dar și intenția Ministerului Apărării de a procura arme letale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram