Silvia Radu către toți politicienii (inclusiv Plahotniuc) : Toți sunteți o apă și un pământ

3111

Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu comentează ultimele regrupări de forță în privința alegerilor locale din Chișinău. Aceasta spune într-o postare pe facebook că „bătălia este stupidă” și că alegerile încă nu au fost declarate oficial.

„Mesajul meu pentru TOȚI politicienii, indiferent că se numesc Vlad Plahotniuc, Maia Sandu, Andrei Năstase, Ion Ceban, Dorin Chirtoacă sau alții, este unul singur:

Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ, lăsați în pace măcar Chișinăul, lăsați măcar capitala să fie, în țara asta, a cetățenilor. Luați-vă Parlamentul în toamnă, dar lăsați luptele politice pentru Primăria Chișinău. Politizarea este cea care a făcut din Primăria Capitalei cea mai coruptă instituție în ultimii ani, politizarea este cea care ne-a distrus orașul în care trăim”, spune Silvia Radu în postarea sa de facebook.

Silvia Radu îndeamnă politicienii susnumiți să nu folosească primăria pentru a „instala din nou partidele în Primăria Chișinău”.

Amintim că astăzi liderul PDM, Vlad Plahotniuc a declarat că susține orice candidat pro-european din partea mai multor partide, cum ar fi PAS, PPDA, PL sau PUN. În replică, PAS a amintit de „susținerea PDM” la alegerile prezidențiale iar Andrei Năstase a afirmat că „este cea mai bună glumă auzită astăzi”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente