21:03:42 16.04.2024
Stiri

Năstase RESPINGE propunerea lui Plahotniuc de a sprijini un candidat comun la funcția de PRIMAR general: „Să-și tină mărul otrăvit pentru sine și Dodon”

Politică 06.03.2018 15:20 Vizualizări1529 Autor: Ziarul National
Năstase RESPINGE propunerea lui Plahotniuc de a sprijini un candidat comun la funcția de PRIMAR general: „Să-și tină mărul otrăvit pentru sine și Dodon” captură privesc.eu


Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, spune că declarația lui Vlad Plahotniuc, care a spus astăzi că Partidul Democrat (PD) va susține un candidat comun al partidelor proeuropene pentru funcția de primar general al capitalei, este „cea mai bună glumă” pe care a auzit-o.

„Oligarhul-păpușar ne spune că va susține un candidat unic al forțelor proeuropene. Omul e de un cinism și fariseism greu de egalat. Un candidat susținut de Plahotniuc doar proeuropean nu este și, cu atât mai puțin, antioligarhic. La fel cum a făcut în campania prezidențială, când l-a retras pe Lupu și l-a susținut pe ascuns, cu toate resursele, pe Dodon, așa încearcă și acum”, a scris Năstase pe o rețea de socializare.

Citește și: OPINIE // „PD a făcut o propunere REALISTĂ, iar acum PPDA s-a pomenit în off-side. Acum Năstase e cel care DEZBINĂ forțele proeuropene”

În același context, Andrei Năstase susține că va candida oricum la alegerile pentru funcția de primar general.

„Să-și țină mărul otrăvit pentru sine și partenerul său, Dodon. Mizez pe sprijinul tuturor cetățenilor acestei țări, inclusiv al celor care, de voie sau de nevoie, se mai află în partidul pe care l-a capturat Plahotniuc”, a conchis acesta.

De menționat că Vlad Plahotniuc a amintit astăzi că și în campania prezidențială din 2016, PD și-a oferit sprijinul candidatului proeuropean, afirmând că a primit în schimb „aroganță și declarații isterice”: „Rog partidele proeuropene să se gândească de șapte ori înainte de a arunca săgeți și să nu mai vorbească despre mere otrăvite, capcane, binoame”.

Întrebat la finalul conferinței de presă dacă democrații îl vor susține pe Andrei Năstase la șefia capitalei, Vlad Plahotniuc a spus ca dă, dacă acesta va fi candidatul comun al dreptei proeuropene.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md