Vrei să contribui la schimbările din societate? Vino în calitate de voluntar la evenimentul: „8 ore peste program pentru o cauză bună”

19441150_1786910227993046_1519276910_n

Profesioniștii din toată țara se adună la Tekwill ca să doneze o seară din timpul lor și ceea ce au mai valoros – experiența profesională pentru prima ediție a evenimentului: „8 ore peste program pentru o cauză bună” . Evenimentul se va desfășura 23 martie 2018, de la ora 19:00 – până la 03:00 dimineața.

Devino parte a acestei inițiative frumoase și înregistrează-te ca profesionist voluntar pentru a contribui la rezolvarea celor 15 cauze identificate.

Organizatorii sunt în căutare de specialiști din următoarele domenii: marketing și comunicare, brand management, public relations, art / graphic design, online marketing, planificare media, management evenimente, content management, social media, fundraising și vânzări, management urban, arhitectură, administrație publică locală, domeniul juridic, turism, mediu, planificare strategică, consultanță în afaceri, dezvoltare web / IT, implicare comunitară, scriere de proiecte, management resurse umane, producție video.8i event

Dacă te-ai regăsit în una dintre pozițiile enumerate mai sus, donează opt ore din timpul tău și oferă experiența profesională pentru o cauză bună din Moldova! Împreună cu alți voluntari vei găsi soluții și vei rezolva probleme care nu au buget sau specialiști, dar au impact pentru comunitate și țară.

Înscrierea voluntarilor este deschisă până pe 17 martie 2018. Completează formularul aici sau pe 8-i.md (secțiunea voluntari).19403542_10209608656801812_1648168951_o

„8 ore peste program este evenimentul perfect pentru oamenii cu experiență cărora le pasă de țară și de comunitatea din care fac parte. #8hoursovertime e locul potrivit care oferă oportunitatea de implicare atât pentru cei care au la activ experiențe de voluntariat, cât și pentru cei care doresc să începă cu adevărat să ajute”, spun organizatorii evenimentului.

Cele 15 ONG-uri, grupuri de inițiativă și administrații publice locale din Moldova care vor participa în prima ediție:

presă1 presă2

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe 8-i.md sau pe pagina de Facebook.

Evenimentul se va desfășura în sesiuni de lucru, acestea fiind completate de pauze de networking, cafea si energizante, gustări delicioase, video conferințe și multă voie bună.

Pentru orice  întrebare legată de condițiile de participare, îl puteți contacta pe Constantin Vlas, coordonatorul proiectului, la adresa [email protected] sau la tel. 069860930.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente