17:22:58 28.03.2024
Stiri

PSRM „a luat atitudine” vizavi de anunțul lui Plahotniuc: „Și de această dată toți încearcă să se UNEASCĂ nu pentru un scop nobil, dar împotriva cuiva”

Politică 06.03.2018 14:40 Vizualizări1611 Autor: Ziarul National
PSRM „a luat atitudine” vizavi de anunțul lui Plahotniuc: „Și de această dată toți încearcă să se UNEASCĂ nu pentru un scop nobil, dar împotriva cuiva” facebook


Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) susține că în scurt timp va anunța candidații la funcția de primar de Chișinău și Bălți, precum și în alte localități unde vor avea loc alegeri locale anticipate și afirmă că nu le este frică de faptul că „toți încearcă să se unească” împotriva lor.

Declarația a fost remisă, după ce democratul Vlad Plahotniuc a anunțat că PD nu va înainta propriul candidat pentru funcția de primar general al capitalei și că va susține un candidat comun al forțelor proeuropene.

„PSRM menționează faptul că, în ultimii nouă ani la guvernare în R. Moldova, cât și 11 ani la cârma capitalei, s-au aflat persoane care în loc să dezvolte țara și Chișinăul, au distrus și puținele începuturi bune care au existat până la ei, au divizat continuu societatea, invocând tot felul de pretexte și argumente sterile ale propriei incapacități de administrare.

Administrarea din ultimii ani a țării și a Chișinăului poate fi caracterizată în câteva cuvinte: corupție, trafic de influență, delapidare de fonduri, furtul patrimoniului, haos, birocrație excesivă, batjocură față de oamenii simpli, lipsa viziunilor de dezvoltare.

Și de această dată, așa cum au procedat în repetate rânduri, toți încearcă să se unească nu pentru un scop nobil - pentru o viață mai bună a cetățenilor țării, dar împotriva cuiva”, se arată în declarația socialiștilor.

Conducerea PSRM a dat asigurări că în curând va anunța candidatul pentru funcția de primar al capitalei. „Odată ce vor fi realizate toate procedurile la CEC, vom întreprinde acțiunile necesare pentru nominalizarea candidaților la funcțiile de primari în localitățile unde urmează să aibă loc alegeri pe 20 mai curent. Mergem în aceste alegeri ca să învingem și să aducem în localitățile țării ordine, dreptate, echitate socială, dezvoltare durabilă”, se arată convinși socialiștii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md