Administratorii Smokehouse: Poliția sună vecinii localului din partea Preturii pentru a fabrica plângeri

hope-you-like-beers-we

Mai mulți polițiști ar fi sunat vecinii localului Smokehouse și le solicitau să se întâlnească cu membrii preturii pentru a colecta semnături și plângeri. Despre asta anunță administratorii pub-ului într-un comunicat de presă. 

„Smokehouse a descoperit că membri a poliției municipale au sunat vecinii imediați a Smokehouse-ului și le solicitau să se întâlnească cu membrii preturii. Ei i-au informat că un reprezentant a preturii va veni până azi, data de 6 martie, să colecteze semnături pentru plângeri. E clar că persoanele în cauză încearcă să ridice un caz pentru viitor sau să îl fabrice pe cel trecut care, desigur, niciodată nu a existat. Este destul de evident că Smokehouse este vizat de către intențiile unor actori corupți de a ne reduce la tăcere și de a ne închide restaurantul”, se menționează în comunicat.

Potrivit acestora, o persoană cu numele Sergiu Adrian  a fost observat vizitând de la ușă la ușă vecinii Smokehouse-ului.

Amintim că localul s-a ales fără autorizație de funcționare după ora 22:00, după ce au fost invocate mai multe plângeri de la persoanele care locuiesc în preajma acestuia. Restaurantul se află la intersecția străzii Alecsandri cu Bulevardul Ștefan cel Mare.

Potrivit Smokehouse, printre argumentele prezentate, Pretura citează un pretins conflict cu vecinii, dintre care toți sunt reprezentanți ai companiilor ce activează în aceeași clădire și au dat acordul în scris pentru ca localul să activeze în aceeași incintă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente