/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cinci milioane de dolari sustrași în șase minute. Furtul a avut loc într-un avion parcat pe aeroport

missing
08 martie 2018, ora 19:17

Potrivit poliției locale, hoții au mers spre avion cu o mașină marcată cu semne false ale serviciului de securitate ale aeroportului. Criminalii au luat banii și au dispărut.

Potrivit presei braziliene, jaful nu a durat mai mult de șase minute. Se spune au fost cinci infractori care au amenințat ofițerii de securitate ai aeroportului cu arme. Nu este menționat cui aparțineau banii furați.

Conducerea aeroportului a recunoscut că nu este pregătită să facă față unor astfel de jafuri, ce devin tot mai frecvente în ultima perioadă.

Aeronava, din care au fost furați banii, a făcut a escală în aeroportul Virakopus. El efectua o cursă de la Sao Paulo la Zurich. De transportul banilor era responsabilă compania Brink’, care este specializată în asigurarea securității mărfurilor valoroase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram