12:44:42 24.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Vedete care au trăit pe străzi. Acum au case imense

Monden 06.03.2018 07:30 Vizualizări2897 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Vedete care au trăit pe străzi. Acum au case imense sursa: eva.ro


Drumul spre succes e imprevizibil: aceste vedete nu aveau nici măcar un acoperiş deasupra capului, dar mai târziu viaţa lor s-a schimbat radical.

Biografiile celebrităţilor oferă multe lecţii de viaţă celor care vor să le urmeze exemplul şi să se bucure de succes. Dincolo de noroc, „formula fericirii” include în toate cazurile câteva elemente de bază şi anume talent, încredere, muncă. Fără acestea, multe dintre vedetele de azi ar fi rămas în anonimat şi ar fi dus o existenţă fără perspective. Şi chiar fără un acoperiş deasupra capului, căci au trăit pe străzi.

Încrederea în sine şi ambiţia de a-şi urma visurile i-au adus de nicăieri pe aceşti oameni incredibil de talentaţi şi le-au schimbat complet viaţa.

La începutul acestui drum incredibil trăiau pe străzi şi dormeau pe unde nimereau, astăzi sunt celebri, sunt bogaţi şi au case imense. Bright Side prezintă poveştile lor uimitoare, multe transpuse în filme şi cărţi motivaţionale, care continuă să inspire milioane de oameni din întreaga lume.

Jim Carrey

Jim încă era elev când familia sa a ajuns într-un impas financiar. Katlin, mama lui Jim, era ipohondră. Tatăl şi-a pierdut locul de muncă, iar Jim, fratele şi surorile lui au început să-şi ia diverse slujbe mărunte pentru a câştiga câţiva bănuţi - spălau podelele şi curăţau toaletele şcolii. Până la urmă au ajuns pe drumuri şi au locuit o perioadă într-o dubiţă. După ce a terminat şcoala, Jim a lucrat într-o oţelărie. În 2007, Jim a spus că dacă n-ar fi început cariera de actor, ar fi lucrat şi acum în fabrică.

Halle Berry

Anul trecut, actriţa a postat pe Instagram o imagine cu ea din 1996, când le dădea autografe soldaţilor americani detaşaţi în Bosnia. „Dacă aş putea să-i dau un sfat acestei fete... i-aş spune să facă la fel... fără regrete”, a scris ea.
Halle a fost botezată după numele unui magazin. Mai târziu, Halle’s Department Store a devenit o marcă înregistrată în Cleveland, Ohio, scrie Bright Side. Înainte de asta, Halle Berry a trebuit să-şi croiască drumul spre succes şi n-a fost deloc simplu.

Ea a povestit că tatăl său obişnuia s-o bată pe mama ei, iar când avea patru ani, acesta le-a părăsit.
Halle a fost ambiţioasă şi îndârjită din copilărie. Când era elevă, câştiga toate concursurile de frumuseţe. După terminarea şcolii s-a mutat la New York şi când a rămas fără bani a dormit în adăposturile pentru oamenii străzii. A fost chelneriţă şi barmaniţă şi după mai multe refuzuri la audiţii, a prins în sfârşit rolul din „Living Dolls”, care avea s-o facă celebră.

Oprah Winfrey

Vedeta a avut o copilărie grea şi acum îşi dedică mult timp şi bani pentru a ajuta copiii defavorizaţi. Numele l-a primit dintr-o greşeală; părinţii au vrut s-o boteze după numele unui personaj din Biblie, dar din cauza unei greşeli sau pentru că era greu de pronunţat, Orpah a devenit Oprah. Astăzi, acest nume e cunoscut pe toată planeta. Prima femeie de culoare care a devenit miliardară, vedeta este considerată un candidat cu şanse foarte mari de a ajunge preşedintele SUA. Dar n-a fost totul aşa roz de la început...
Când era copil, purta rochii făcute din saci de cartofi, pentru că ai ei n-aveau bani de haine. Violenţa era un lucru obişnuit în familie - bunica „o altoia” cu un băţ la orice abatere, iar la 13 ani, după ce a fost abuzată de un văr şi un unchi, Oprah a plecat de acasă şi a trăit pe străzi.

La 14 ani a rămas însărcinată, dar copilul a murit la scurt timp după naştere. După ce s-a întors acasă, a început să-i fure banii mamei sale, încercând să ţină pasul cu colegele de liceu mai bine îmbrăcate.

Talentul viitoarei vedete de televiziune a fost remarcat încă din copilărie, când ea făcea pe reporterul şi le lua interviuri păpuşilor sale făcute din pănuşi de porumb. După ce mama sa a trimis-o să stea cu tatăl ei biologic, în Nashville, Tennessee, acesta a făcut din educaţia ei o prioritate, iar Oprah a devenit studentă şi a studiat comunicarea. Primul job a fost vânzătoare la un magazin local, la 17 ani, apoi a lucrat part-time ca reporter la un post de radio, apoi a debutat în televiziune.

Sylvester Stallone

A avut o copilărie nefericită. La naştere, medicii i-au afectat un nerv facial care a declanşat o semipareză facială şi dificultăţi de vorbire. La şcoală era umilit de colegi. A lucrat ca uşier şi a fost om de serviciu la o grădină zoo, unde curăţa cuştile animalelor. Când n-a mai putut plăti chiria, Stallone a trăit pe stradă trei săptămâni şi a acceptat să apără într-un film pentru adulţi în schimbul a 200 de dolari.

„Aveam de ales să fac filmul ăla sau să-i dau cuiva în cap fiindcă ajunsesem la capătul funiei”, a spus el mai târziu.
Bazându-se pe propriile încercări prin care a trecut, Stallone a scris singur scenariul pentru filmul care i-a adus consacrarea şi l-a scos din sărăcie – „Rocky”. Producătorii au ezitat să-i dea rolul pentru că era un necunoscut, dar Stallone a dovedit că era mai presus de orice aşteptări.

Madonna

Regina muzicii pop a fost mereu o rebelă. Când era tânără, visa să devină dansatoare şi s-a dus la New York cu doar 35 de dolari în buzunar, din care 15 i-a dat pe prima ei cursă cu un taxi, aşa că o vreme a înnoptat pe unde putea. Ca să plătească chiria, Madonna a lucrat la Burger King şi Dunkin’ Donuts, apoi a fost angajată la garderobă şi model pentru poze nud.

Cum nu-i ajungeau banii, a închiriat o locuinţă în cea mai ieftină şi mai periculoasă zonă din New York, fiind atacată şi agresată sexual.
Când a început să cânte, a încercat mai multe stiluri şi direcţii, s-a certat cu producătorii şi părea că toate încercările ei sunt sortite eşecului, dar succesul piesei „Everybody” a lansat-o spre succes. De mai bine de patru decenii, Madonna domină industria muzicală şi este una dintre cele mai bogate vedete.

Eminem

Pe numele său adevărat Marshall Bruce Mathers III, Eminem n-a fost un homeless - casa în care a crescut a apărut pe coperta unui album al artistului - dar primii ani de viaţă i-a petrecut aproape numai pe drumuri. Tatăl său l-a părăsit imediat după naşterea sa, iar mama lui, care avea 18 ani atunci, a căutat o soartă mai bună în diferite oraşe.

În cele din urmă s-au stabilit într-o suburbie din Detroit în care mai toţi copiii erau de culoare şi îl abuzau pe Eminem. Nimeni nu-i lua în serios pasiunea pentru rap pentru că toţi considerau că aceasta e muzica negrilor, dar cu timpul Eminem a câştigat respectul comunităţii şi apoi a devenit unul dintre cei mai bine vânduţi artişti rap, iar căsuţa de pe coperta albumului a fost înlocuită de o proprietate de lux.

Chris Pratt

Uneori, acest Volkswagon „antic” era locuinţa lui Chris. Astăzi, el cumpără astfel de maşini şi deţine o colecţie scumpă de maşini vechi. Chris a lucrat ca vânzător de bilete şi ca stripper. Uneori dormea într-un cort, pe stradă, alteori în dubiţă, până când a fost remarcat de cineva din domeniul televiziunii şi a prins un rol într-un serial. A fost şansa care i-a schimbat viaţa, iar Chris Pratt n-a lăsat-o să-i scape, devenind un actor cunoscut.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md