Fii sigur de informația pe care o consumi! Completează un chestionar elaborat de Consiliul Național al Elevilor

8da476f72f06a276b1f930cdb28c21f1_XL

Astăzi, mass-media joacă rol crucial în societate. Anume din acest motiv, Consiliul Național al Elevilor de pe lângă Ministerul Culturii și Cercetării al Republicii Moldova au elaborat un chestionar prin care își propun să afle ce nivel de cunoștințe au elevii în reporta cu mass-media.

Scopul acestei activități este de a promova siguranța în raport cu mass-media și informarea corectă printre rândurile elevilor.

Pentru a contribui la această acțiune, completează acest FORMULAR, care conține câteva întrebări despre educația media.

În baza datelor colectate Consiliul Național al Elevilor va face un raport, care va fi prezentat Ministerului Educației, Culturii și Cercetării pentru a schimba curriculum școlar.

Consiliul Naţional al Elevilor (CNE) este o structură reprezentativă a elevilor, care asigură dreptul lor la opinie şi libera exprimare.Totodată, Consiliul este un mecanism prin care conducerea Ministerului Educaţiei Culturii și Cercetării consultă opinia elevilor în elaborarea politicilor educaționale. Această structură este curată pe durata activității sale de Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente