(VIDEO) Netflix a prezentat primul teaser al ultimului sezon „House of Cards”, fără Kevin Spacey

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primul teaser al celui de-al șaselea și ultimului sezon al serialului „House of Cards”, filmat fără implicarea lui Kevin Spacey, a fost prezentat de Netflix, duminică seară, la gala premiilor Oscar. Actrița Robin Wright devine protagonista show-ului, noul sezon urmând să debuteze în toamnă, cu opt episoade, scrie hollywoodreporter.com.

„Abia începem”, apare în teaser spunând Claire Underwood (Robin Wright), aflată în Biroul Oval.

Sezonul precedent al serialului a pregătit personajul lui Wright, noul președinte Underwood, să fie starul show-ului, cu multe luni înainte de a fi lansate acuzații de comportament sexual inadecvat la adresa lui Spacey. Aceste acuzații au dus la excluderea actorului din serial.

Cel de-al cincilea sezon al producției s-a încheiat cu Claire Underwood spunând că este „rândul meu”, după ce aceasta devine președinte, înlăturându-l pe soțul ei, Frank Underwood (Spacey) din Casa Albă.

După ce a oprit producția pentru a rescrie scenariul, excluzându-l pe Frank Underwood, personajul lui Spacey, compania Media Rights Capital a anunțat că va relua pregătirea ultimului sezon la începutul acestui an. Eliminarea personajului interpretat de Spavey din serial nu a fost dificilă – în cartea scrisă de Michael Dobbs care a inspirat serialul, Frank Underwood moare.

Când Netflix a anunțat în noiembrie că încheie colaborarea cu actorul și producătorul executiv Spacey, surse ale The Hollywood Reporter au spus că scenariul pentru cel de-al șaselea sezon era aproape finalizat. Ultimul sezon al show-ului urma să aibă 13 episoade.

La o zi după ce a încheiat colaborarea cu Spacey, Netflix a eliminat imaginea actorului de coperta serialului, înlocuind-o cu o fotografie a actriței Robin Wright.

Nominalizații la Oscar Diane Lane și Greg Kinnear s-au alăturat distribuției „House of Cards”, care îi mai include pe Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver. Neve Campbell nu își va relua rolul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...