Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi pe 6 martie, o zi însorită de primăvară

jonas svidras
Foto: jonas svidras

O săptămână nouă începe diferit din moment ce afară e primăvara. Deși martie a venit cu temperaturi negative, ne bucură cu soare generos și multe raze calde. Dacă vrei să valorifici o zi de miercuri, #diez îți propune o serie de evenimente pe care nu trebuie să le ratezi.

# Noaptea cărților deschise: 6 martie. Reduceri: -50%

Image may contain: text

Noaptea cărților deschise va avea loc marți, 6 martie, editura Cartier împlinește 23 de ani. Librăriile Cartier organizează cea de-a IX-a ediție a evenimentului. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68). Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Antonia / Alex Velea

Image may contain: 3 people, text

Una dintre cele mai frumoase artiste din România, Antonia, va susține un live show la Chișinău în cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2018”, ediția a 52-a. Special guest al evenimentului este Alex Velea. Evenimentul va avea loc pe 6 martie, 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# O haină pentru un boschetar

Image may contain: one or more people and text

„O haină pentru un boschetar” este o campania de binefacere dedicată oamenilor fără adăpost, fără casă, fără masă, fără un umăr pe care să-şi plângă amaru. Odată cu temperaturile care au coborât , „Departamentul Social Cultura și Sport ”, în colaborare cu „Liga Tineretului din Moldova” pentru a VI-a oară a dat start unei campaniei de binefacere, dedicată oamenilor străzii. Donațiile vor fi colectate în perioada 1 martie-14 martie. Locația ASEM, bloc C, sala 508. Oficiul de bază a Ligii Tineretului din Moldova. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Madame Bovary

Image may contain: 1 person, text

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert. Spectacolul începe la 19:00 și este regizat de Daniela Burlaca. Mai multe detalii urmăriți pe pagina de Facebook. 

# Ședința Top Toastmasters

Image may contain: flower, plant and nature

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. O nouă ședință va avea loc pe data de 6 martie, la ora 18:45, pe strada Armenească 42, Chisinau, Moldova. Informații adiționale urmăriți pe Facebook.

# Lansarea Programului de lectură Chişinăul citeşte, ed. a XV-a

Image may contain: text

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” vă invită să participați la evenimentul de lansare a Programului de lectură Chişinăul citeşte, ediţia a XV-a. Evenimentul va avea loc marți, 6 martie 2018, ora 11.00, în incinta Filialei „Onisifor Ghibu” (str. N. Iorga, 21A). Informații adiționale găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente