/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Schimbări în conducerea Victoriabank. Corneliu Ghimpu, nepotul lui Mihai Ghimpu, a fost înlocuit

missing
05 martie 2018, ora 17:34

Bogdan Pleşuvescu are peste 17 ani de experiență în management şi o vastă expertiză în domeniul comercial şi al afacerilor. În ultimii 7 ani şi-a extins aria de competență în domeniile: remediere credite, workout, reglementare, fuziuni şi achiziții de instituții financiar-bancare din România. A făcut parte din echipele restrânse de negociatori ale Băncii Transilvania (BT) în tranzacțiile majore din ultimii ani, şi anume achiziția Volksbank şi Bancpost de BT. Este Preşedintele Comisiei Juridice a Asociației Române a Băncilor din România, membru al Turnaround Management Association România şi membru al Consiliului Director al Asociației Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România. În 2017 a fost nominalizat de pretigiosul portal de specialitate The Legal 500 în clasamentul GC Powerlist Central and Eastern Europe, care cuprinde cei mai influenți General Counsel din Europa Centrală şi de Est.

Vasile Donica iîl va înlocui în funcția de Prim-vicepreședinte al Comitetului de Direcție al BC Victoriabank SA pe
Corneliu Ghimpu, nepotul lui Mihai Ghimpu. Donica este economist de aproape 20 de ani, cu experiență în domenii precum audit, banking, workout şi leasing. A coordonat timp de 5 ani BT Leasing MD, companie devenită lider de piață în funcție de valoarea finanțărilor de mijloace fixe acordate în leasing.

Reamintim că, în luna ianuarie 2018, Banca Transilvania și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) au devenit acționari majoritari, având 66,77% din capitalul social al BC Victoriabank SA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram