(VIDEO) O echipă de filmare a postului Jurnal TV, atacată cu lopata de paznicul de la poarta casei unui om de afaceri. Poliția s-a autosesizat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O echipă de filmare a postului de televiziune Jurnal TV a fost agresată astăzi în timp ce filma un reportaj la poarta omului de afaceri Iuri Luncașu. Un paznic, vădit nemulțumit de faptul că cineva filmează casa omului de afaceri a lovit operatorul cu o lopată pentru curățit zăpada. Ulterior, acesta a început a arunca cu zăpadă în echipa de filmare, folosind un limbaj licențios.

Potrivit jurnal.md, filmările au avut loc în cadrul unei investigații cu privire la mai multe contracte cu statul, încheiate de una dintre firmele lui Luncașu și credite de zeci și sute de milioane obținute de la Victoriabank în schimbul unor gajuri cu valoare mult mai mică.

Reporterul Jurnal TV a chemat poliţia. O maşină cu numărul de înmatriculare MOF 057 a blocat drumul. Echipa de filmare nu poate părăsi locul incidentului.

Ulterior, oamenii legii au venit la locul incidentului, iar jurnaliștii au depus o plângere împotriva agresorului. Acesta urmează a fi audiat mâine de polițiști.

„Poliția Națională s-a sesizat pe marginea abuzurilor comise de un bărbat, împotriva unei echipe de jurnaliști de la un post privat de televiziune. Colegii de la Direcția Poliței Capitalei au ajuns la locul producerii incidentului și cercetează toate circumstanțele, iar agresorul va fi audiat de către polițiști”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Poliției Republicii Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...