/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ „Dacă este egalitate, atunci femeile ar trebui să repare robinetul”. Ce cred moldovenii despre egalitatea de gen

missing
05 martie 2018, ora 14:04

Conform legii suntem egali, însă nu este chiar așa. Femeile au mai multe drepturi. Eu cred că dacă este egalitate, atunci femeile ar trebui să repare robinetul, să facă aceleași lucruri, pentru că, la ziua de azi, bărbații pot face mâncare, pot face orice,” a spus un bărbat.

Bărbații au mai multe drepturi, deoarece sunt aceste stereotipuri, de exemplu că femeile nu sunt la fel de bune șoferițe precum bărbații, dar asta nu este adevărat. Atât femeile, cât și bărbații au aceleași abilități,” a spus o fată.

Egalitate de gen cât și stereotipurile legate de feminism au fost subiectele abordate în ultima ediție a emisiunii Optmart SRL, de la TV8.

Puteți viziona emisiunea integrală AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram