03:51:05 19.04.2024
Stiri

Ce i-a RĂSPUNS Maia Sandu lui Andrei Năstase, atunci când acesta i-a cerut SPRIJINUL în campania pentru funcția de PRIMAR general

Politică 05.03.2018 12:44 Vizualizări3413 Autor: Ziarul National
Ce i-a RĂSPUNS Maia Sandu lui Andrei Năstase, atunci când acesta i-a cerut SPRIJINUL în campania pentru funcția de PRIMAR general


Președintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a declarat astăzi, în cadrul conferinței în care a fost prezentat în calitate de candidat al formațiunii pentru funcția de primar general al capitalei, că nu are un răspuns de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Maia Sandu în ceea ce privește sprijinirea sa în alegerile locale.

„Am discutat cu Maia Sandu despre asta (că urmează să-și anunțe candidatura pentru funcția de primar general n.r.) zilele acestea. Nu vă pot spune exact ziua. Am avut o discuție sinceră și am cerut în spiritul reciprocității să sprijine candidatul nostru. Cei de la PAS au spus că ne vor răspunde cât de curând. Vă amintesc că aceeași ofertă am făcut-o și în alegerile prezidențiale din 2016. Doar uniți putem lua un scor care va produce schimbarea”, a spus Andrei Năstase.

Citește și: Maia Sandu anunță că PAS va avea propriul candidat pentru funcția de PRIMAR al capitalei: „PAS are susținere bună în Chișinău”

Liderul PPDA nu are siguranța că PAS îl va susține în alegerile locale. „Așteptăm. Vom vedea dacă agreează cererea noastră”, a punctat acesta.

Năstase a mai adăugat că PPDA va da start campaniei electorale a doua zi după ce Comisia Electorală Centrală va stabili data alegerilor. „Să nu îndrăznească să încalce legea. Alegerile anticipate pot avea loc de două ori pe an. Vom insista ca alegerile să se producă la 20 mai curent. Astăzi am făcut acest anunț pentru a preveni o eventuală fraudă prin neorganizarea alegerilor locale anticipate”, a conchis Năstase.

Amintim că Maia Sandu a declarat anterior că PAS are susținere bună în municipiul Chișinău și cel mai probabil va înainta propriul candidat pentru funcția de primar general. Lidera PAS a confirmat atunci că a existat o discuție cu Andrei Năstase la tema susținerii sale în cursa pentru Primăria capitalei, dar a adăugat că PAS nu a luat deocamdată o decizie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md