O femeie a furat mașina unui taximetrist, în timp ce acela se afla într-un market. Ce au stabilit oamenii legii

O femeie de 31 de ani, care călătorea cu un taxi, a furat mașina șoferului, în timp ce acela se afla într-un market. Cazul a avut loc pe 4 martie, în comuna Stăuceni. Femeia a fost stopată de agenții de patrulare, care au observat nereguli în deplasarea automobilului. Mai mult, polițiștii bănuiesc că aceasta ar fi consumatoare de droguri.

Astfel, pe 4 martie, în jurul orei 10:30, un echipaj de patrulare a observat un taxi care se deplasa neadecvat spre satul Peresecina. Angajații INP au reacționat prompt și au stopat forțat automobilul de model ”Dacia”.

În urma investigării cazului, ofițerii de patrulare au stabilit că la volanul mașinii se afla o femeie de 31 de ani care avea un comportament asemănător consumatorilor de droguri.

Întrebată, aceasta a recunoscut că, fiind în calitate de pasager, în timp ce taximetristul se afla într-un market din comuna Stăuceni, aceasta a furat mașina ”deoarece se grăbea”. Mai mult, în automobil se afla și fiul său minor de 7 ani, care nu avea centura cuplată.

Ulterior, femeia a fost condusă la IP Orhei pentru stabilirea circumstanțelor.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.