/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Primarul de București vine astăzi la Chișinău într-o vizită oficială

missing
05 martie 2018, ora 11:17

Menționăm că, Gabriela Firea a promis donaţii de carte către Biblioteca Municipiului Chişinău, două autobuze pentru înfiinţarea unui traseu cultural în capitala Republicii Moldova, tabere pentru copiii olimpici, dar şi posibilitatea unor stagii şi programe de pregătire în domeniul medical.

Primăria Bucureștiului va acorda sprijin municipalităţii Chişinăului pentru lucrările de consolidare şi renovare a două importante clădiri din Capitala Moldovei, Maternitatea Nr. 1 şi sediul Liceului “Mihai Eminescu”, a mai anunțat în februarie Gabriela Firea.

Programul vizitei la Chişinău a primarului general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, cuprinde:

– 10.00, Întâlnire oficială a primarului general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, cu primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea.
Primăria municipiului Chişinău

– 10.30, Primarii municipiilor Chişinău şi Bucureşti vor susţine declaraţii de presă.
Sala Rotundă a Primăriei municipiului Chişinău

– 11.15, Primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, va vizita Biblioteca Publică „Onisifor Ghibu”.
Str. Nicolae Iorga, 21

– 12.30, Primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, va vizita Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”.

La fel în cadrul vizitei, vor fi create grupurile de lucru pentru implementarea planului de acțiuni al programului semnat pe 14 februarie la București de cei doi primari, împărțit pe trei domenii: cultură, educație și sănătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram