/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Tragedie în fotbal. Căpitanul echipei Fiorentina a murit la doar 31 de ani

missing
04 martie 2018, ora 14:29

„Fiorentina este profund bulversată să anunţe decesul căpitanuluii Davide Astori după ce i s-a făcut rău subit”, a scris Fiorentina pe contul său de Twitter.

Contactat de presă, un purtător de cuvânt al echipei, la care a jucat până de curând şi mijlocaşul Ianis Hagi, a explicat că nu poate da explicaţii privind decesul jucătorului, aşteptându-se o autopsie. Presa face referire la un stop cardiac în timpul nopţii.

Meciul Udinese – Fiorentina, programat duminică, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

De asemenea, meciul Genoa – Cagliari, prevăzut mai devreme, a fost amânat. Decesul lui Astori a fost anunţat pe ecranele stadionului, iar mai mulţi jucători, aflaţi la încălzire, au părăsit terenul către vestiare.

Format la AC Milan, Astori a purtat tricourile echipelor Cagliari şi AS Roma înainte de a se transfera la Fiorentina în 2015. El a jucat de 14 ori şi pentru Italia. Era tatăl unei fetiţe de patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram