03:35:47 29.03.2024
Stiri

Căpitanul unei echipe celebre de fotbal a fost găsit MORT în camera de hotel unde era cazată echipa. Astăzi urma să iasă pe teren ​

Sport 04.03.2018 13:59 Vizualizări1861 Autor: Ziarul National
Căpitanul unei echipe celebre de fotbal a fost găsit MORT în camera de hotel unde era cazată echipa. Astăzi urma să iasă pe teren ​


Davide Astori, 31 de ani, căpitanul Fiorentinei, a fost găsit mort în această dimineaţă, în camera unui hotel din Udine, unde Fiorentina urma să joace azi, pe Dacia Arena, cu Udinese, un meci din Serie A. Potrivit Udine Today, Davide ar fi suferit un stop cardiac în timp ce dormea, la La Di Moret Hotel, stabiliment unde echipa sa era cantonată de ieri dimineaţă, transmite prosport.ro.

Clubul Fiorentina a emis un comunicat oficial prin care a confirmat decesul lui Astori şi a cerut să se respecte intimitatea familiei jucătorului. „Fiorentina anunţă cu profundă tristenţe că Davide Astori, căpitanul echipei, a încetat subit din viaţă. Ca urmare a acestei situaţii teribile, facem apel la respectarea intimităţii familiei sale", se precizează în comunicat.

Crescut la şcoala lui Milan, fundaşul viola a mai jucat la Cagliari şi AS Roma şi urma să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea de tradiţie din Serie A. Căsătorit cu Francesca Fioretti, Davide are o fiică în vârstă de 2 ani.

Astori avea 14 selecţii pentru naţionala Italiei. Partida Udinese - Fiorentina a fost anulată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md