19:07:23 28.03.2024
Stiri

„Sunt prizoniera bărbaților din topul acestui sport”! Încă o reacție a lui Mork, după scandalul pozelor nud

Sport 03.03.2018 12:02 Vizualizări2466 Autor: Ziarul National
„Sunt prizoniera bărbaților din topul acestui sport”! Încă o reacție a lui Mork, după scandalul pozelor nud Sursa: digisport.ro


Nora Mork s-a împăcat cu Federația Norvegiană de Handbal și va continua să joace pentru echipa națională, după scandalul monstru apărut în țara nordică. Jucătoarea de 26 de ani a dat noi declarații, după ce jucătorii de la echipa masculină ar fi lansat pe internet poze nud ale sportivei.

„Am cerut înțelegere. Sunt o prizonieră a bărbaților din topul acestui sport, care nu m-au ajutat. Ei sunt cei care nu doresc să își ceară scuze public”, a comentat Mork.

În luna ianuarie, într-un interviu acordat ziarului Verdens Gang (VG), Nora Mork a afirmat că are în vedere retragerea din naţionala Norvegiei.

„Nora şi-a exprimat dorinţa de a continua să joace pentru selecţionata naţională, iar noi suntem încântaţi”, a declarat miercuri preşedintele Federaţiei Norvegiene de Handbal, Kare Geir Lio, după ce s-a întâlnit de mai multe ori cu Nora Mork.

„Am căzut de acord să punem în aplicare noi măsuri pentru a rezolva problemele în astfel de cazuri, iar Nora consideră că sunt măsuri bune”, a declarat Lio pentru postul de televiziune TV2.

Cea mai bună marcatoare a Campionatului Mondial desfăşurat anul trecut, Nora Mork este în prezent indisponibilă din cauza unei rupturi de ligamente la un genunchi, suferită în cursul meciului disputat pentru echipa sa de club, Gyor, la începutul lunii februarie.

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md