/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Dezinfecta o fabrică de carne cu soluție contrafăcută. Ce riscă acum administratorul a două firme

missing
03 martie 2018, ora 11:11

Potrivit actului de învinuire, în intervalul anilor 2008 – 2015, administrând activitatea a doi agenţi economici, inculpatul a fabricat o soluţie chimică pretinsă a fi pentru dezinfectarea încăperilor. Ulterior, în perioada lunilor mai–iunie 2015, pentru a nu-i fi create impedimente la livrarea dezinfectantului contrafăcut, inculpatul le-a oferit managerului pe achiziţii, dar şi şefului de pază ai unei fabrici de producere a cărnii, peste 1300 de dolari pentru a-i facilita livrarea substanţei contrafăcute care urma a fi utilizată la dezinfectarea încăperilor respectivei fabrici.

Procuratura Anticorupţie a reţinut în acţiunile administratorului elementele constitutive ale infracţiunii de dare de mită, adică promisiunea, oferirea, de către o persoană care lucrează pentru o organizaţie comercială, de bunuri, pentru o altă persoană, pentru a îndeplini sau nu, acţiuni fiind în exerciţiul funcţiei sale sau contrar acesteia.

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală instanţei de judecată, iar dacă inculpatul va fi recunoscut vinovat de cele incriminate, acesta riscă o pedeapsă de până la 3 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram