/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Și-a „cumpărat” un permis de conducere fals cu 700 de euro, după ce sora i-a găsit un loc de muncă ca șofer în Italia

missing
03 martie 2018, ora 09:21

În baza unei analize de risc pe fraude documentare, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, în urma căruia a fost descoperit, asupra bărbatului, un permis de conducere similar celor eliberate de autorităţile din R. Moldova.

Astfel, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat că, în luna ianuarie, sora sa i-a găsit, pe teritoriul Italiei, un loc de muncă ca şofer. Deoarece bărbatul nu avea permis de conducere, a luat legătura cu un prieten, care în schimbul sumei de 700 de euro, i-a procurat documentul.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram