În premieră la Chișinău. O luptătoare de KOK din Moldova va lupta pentru titlu și centura de campion în divizia feminină

media_152000659048416800

Luptătoarea moldoveancă de KOK, Nadejda Canțâr, o va înfrunta într-o bătălie, pentru titlu și centura de campion în divizia de femei, pe olandeza Esma Hashass, pe 24 martie. Lupta se va desfășura în categoria de până la 51 kg.

În primul duel Kantsir – Hashass victorie a obținut luptătoarea olandeză cu o diferență minimă. Apoi, au urmat luptele semifinalelor în care Nadejda a câștigat reprezentanta Turciei, Feride Kirat, iar Esma pe poloneza Claudia Pavitskaia.

Câștigătorii s-au întâlnit în toamna anului trecut într-un duel pentru titlu, dar  în legătură cu rănirea luptătoarei moldovence această bătălie nu a avut loc. Apoi a fost decis ca lupta să aibă loc în decembrie 2017, dar din păcate, Esma Hashass nu a putut participa din cauza unei traume primite într-un accident rutier.

Ambii rivali intenționează să conteste dreptul de a avea prima centură și titlul de campioană în liga femeilor a KOK. Nadejda Canțâr, în vârstă de 26 de ani are în spatele ei șase lupte, dintre care – cinci victorii și o înfrângere. Esma este cu 6 ani mai tânără și are peste zece lupte cu opt victorii și două pierderi.

Evenimentul va avea loc la 24 martie curent, la Manej Arena din Chișinău.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente