05:24:41 20.04.2024
Stiri

Un polițist și-a ÎMPUȘCAT fără milă soția și cele două fetițe, apoi s-a sinucis!

Știri 02.03.2018 18:05 Vizualizări4869 Autor: Ziarul National
Un polițist și-a ÎMPUȘCAT fără milă soția și cele două fetițe, apoi s-a sinucis! Sursa: stirilekanald.ro


Gest de neînțeles comis de un carabinier care, din motive de gelozie, și-a ucis cele două fetițe, de șapte și 13 ani, și-a împușcat soția, de care urma să se despartă și, într-un final, și-a pus capăt zilelor. Tragedia a avut loc la Cisterna di Latina, în provincia Roma.

Luigi Capasso, în vârsta de 44 de ani, originar din Napoli, a mers în această dimineață (vineri – n.r.), în jurul orei 5.30, la casa soției sale, de care urma să se separe printr-un divorț și a împușcat-o. Apoi, timp de nouă ore, s-a baricadat în casă, luând cu el ostatice pe cele două fetițe. În zadar au încercat negociatorii să îl convingă să le elibereze pe micuțe.

Într-un final, s-a demonstrat că militarul le ucisese pe fetițe în somn, la scurt timp după ce intrase în casă. Ulterior, bărbatul și-a luat zilele, încercările colegilor de a-l face să renunțe fiind inutile.

Momentele de violență au început în familie de mai multă vreme. Anul trecut, între cei doi soți a avut loc un scandal monstruos, soția lui Luigi fiind agresată brutal de acesta. Nu a vrut să îl denunțe, pentru că bărbatul și-ar fi pierdut serviciul. Se pare că printre altele, principalul motiv al certurilor era gelozia. „Îmi vreau familia înapoi”, ar fi spus la acea vreme carabinierul.

Parcă nimic nu avea să anunțe tragedia care urma să se petreacă astăzi. Zilele trecute, Luigi dădea impresia că este bine. Pe profilul sau de Facebook sunt poze de la un prânz cu amicii. Poze recente, făcute în urmă cu nici două săptămâni.

Toată tragedia s-a petrecut într-un bloc de unde, la un moment dat, colegi ai bărbatului au evacuat toate persoanele. A existat la un moment dat temerea că bărbatul ar putea arunca în aer întreaga clădire, astfel că s-a decis întreruperea alimentării cu gaz.

Antonietta Gargiulo, soția sinucigașului, se află internată în stare gravă la Roma. Ieri seară, vecinii au văzut-o la un magazin de cartier: plătise o factură și cumpărase două ouă de ciocolată pentru fetițe.

Sursa: roblastingnews.com

Sursa: stirilekanald.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md