09:58:32 18.04.2024
Stiri

Petru Bogatu o taxează dur pe Maia Sandu: „Minciuna o va îngropa, la fel cum a îngropat speranța politicii românești, Mona Muscă”

Politică 02.03.2018 16:40 Vizualizări1720 Autor: Ziarul National
Petru Bogatu o taxează dur pe Maia Sandu: „Minciuna o va îngropa, la fel cum a îngropat speranța politicii românești, Mona Muscă”


Analistul politic Petru Bogatu o taxează dur pe lidera PAS, Maia Sandu, pentru faptul că ar fi denaturat declarațiile reprezentanților FMI în legătură cu programul de susținere al R. Moldova.

„Oricui i se poate întâmpla să scoată o vorbă strâmbă. Nu așa însă stau lucrurile în cazul Maiei Sandu, pentru care obișnuința de a spune brașoave, pare-se, a devenit o a doua natură. Președinta PAS creează impresia că iese mereu la rampă într-un acces de mitomanie. Beția de cuvinte a Maiei Sandu a devenit proverbială. A fost prinsă în repetate rânduri tăind la palavre vânătorești, totul culminând deunăzi cu o minciună sfruntată care a pus pe jar Fondul Monetar Internațional”, scrie Bogatu într-un comentariu publicat pe site-ul deschide.md.

În continuare, analistul politic a făcut o paralelă între Maia Sandu și fostul deputat și ministru român, liberala Mona Muscă. „Acum 12 ani părea marea promisiune a politicii românești. Fire deschisă, bună comunicatoare, plină de naturalețe,Mona Muscă era întruchiparea inocenței. Fără ifose și fără vreo legătură cu baronii perioadei postcomuniste, trecea drept model al omului politic modest și onest. Ce mai calea-valea, Maia Sandu de astăzi pare copia Monei Muscă de ieri. Aceasta din urmă își afișa și ea pe timpuri pasul tacticos și blând, chipul nevinovat și serafic. În cele din urmă însă s-a dovedit a fi o cruntă dezamăgire. N-a fost prinsă furând ca în codru. A dat-o de gol minciuna sfruntată”,adăugat Bogatu.

CITIȚI și RĂSPUNSUL PAS la scandalul legat de FMI: „Dacă Andrian Candu și ceilalți reprezentanți ai guvernării se dau drept mari luptători împotriva corupției, să demonstreze acest lucru prin acțiuni concrete”

Sursa citată a subliniat că minciuna e un păcat nu mai mic decât hoția. „Minciunile ei gogonate, parcă fabricate în serie, o descalifică. Indiferent de ce minte pe o nimică pe ceas, din plăcere, dintr-un calcul sau dintr-un impuls interior irezistibil, mărturisirea strâmbă, potrivit celor zece porunci biblice, e un păcat nu mai mic decât hoția”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md