(foto) Cum va arăta standul Republicii Moldova la una dintre cele mai prestigioase Expoziții de turism din lume

stand1

Agenția Turismului a prezentat designul standului de țară cu care va participa, în perioada 7-11 martie curent, în comun cu 9 agenții de turism și 5 vinării, la cea mai prestigioasă Expoziție de turism din lume – ITB 2018, Berlin, Germania.

Este în premieră când standul național turistic al Republicii Moldova are o suprafață de 65 m2 și înălțime de 5 m, dar și un număr atât de mare de participanți. S-a optat pentru o prestație profesionistă la această expoziție, bazată pe o vizibilitate mai mare a standului, dar și pe o asigurare de confort necesar de a munci pentru mediul de afaceri. Standul va fi lucrativ non-stop, prin organizarea conferințelor de presă, degustări de vinuri și bucate tradiționale, dar și a tururilor virtuale.

stand
Conceptul standului de țară constă în promovarea proiectelor „Moldova 2018 – Capitala Mondială a Turismului Vinicol” și „Anul Ospitalității”.

Partea financiară este asigurata 50% la 50% de către Agenția Turismului și bugetul de promovare a exporturilor, administrat de MIEPO. Partea de PR și Comunicare este asigurată de USAID și Guvernul Suediei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente