/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Baku: Cel puțin 24 de morţi într-un incendiu la un centru de reabilitare pentru consumatorii de droguri

missing
02 martie 2018, ora 12:04

“Incendiul s-a declanşat la ora locală 06:10 şi 24 de persoane au murit”, a indicat Parchetul şi mai multe ministere într-un comunicat comun, precizând că imobilul care adăpostea acest centru era construit din lemn.

Potrivit primelor informaţii, la originea incendiului ar putea fi o problemă la instalaţia electrică, a adăugat sursa menţionată.

Victimele au fost pacienţi legaţi de paturile lor şi, prin urmare, incapabili să scape flăcărilor, a indicat APA, precizând că pompieri şi echipe de intervenţie au reuşit să stingă incendiul la primele ore ale dimineţii. O anchetă a fost declanşată de autorităţi pentru a stabili cauzele dezastrului.

În ultimii ani, în Azerbaidjan, o mică ţară din Caucazul de Sud, s-au înregistrat numeroase incendii în clădiri locuite sau în transportul public.

În mai 2015, 15 peroane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit într-o clădire cu mai multe etaje într-o suburbie a capitalei Baku.

În 1995, 289 de persoane au pierit într-un incendiu la metroul din capitala azeră, dotat pe atunci cu echipamente sovietice învechite. Acesta este cel mai devastator bilanţ al vreunei tragedii produse la un metrou pe plan internaţional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram