/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ PAS „șterge ochii” oficialilor din Georgia și Ucraina: „Dușmanul e acasă, nu în exterior”

missing
02 martie 2018, ora 12:35

Membrii PAS s-au organizat pentru a le transmite participanților la conferință că nu dușmanii din exterior sunt pricipala problemă a țării noastre.

„Problema securității este în interior și se numește oligarhia, manipularea, propaganda și capturarea instituțiilor. Ce observăm în acțiunile guvernării e că aceasta vrea să inducă ideea că dușmanii vin din exterior și că pericolul vine din Este. Stimați oaspeți, pericolul nu vine din Est, pericolul este la noi acasă”, a declarat Igor Grosu, secretar general al PAS.

„Mesajul nostru este pentru oaspeții care participă la conferință. Vrem să ne expunem punctul de vedere, că riscurile cele mai mari pentru Republica Moldova sunt corupția, oligarhia și capturarea statului. Putem să spunem cu certitudine că guvernarea de azi este cea mai coruptă din toate pe care le-a avut Republica Moldova”, a menționat Maia Sandu.

Președinte PAS susține că partenerii externi au pârghii și pot trimite misiuni pentru supravegherea alegerilor și micșorarea fraudării alegerilor în Republica Moldova, astfel încât țara noastră să nu alunece într-un regim autoritar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram