13:10:11 24.04.2024
Stiri

Năstase e convins că demersul și eforturile lui Băsescu pentru REUNIFICARE ar fi „un joc de-a Unirea, cu FALȘI unioniști”

Politică 02.03.2018 12:00 Vizualizări1020 Autor: Ziarul National


Năstase e convins că demersul și eforturile lui Băsescu pentru REUNIFICARE ar fi „un joc de-a Unirea, cu FALȘI unioniști”

Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, este convins că politicienii care vorbesc de unionism și promovează reunificarea celor două maluri de Prut ar fi „falși unioniști și niște ipocriți”.

„Politicienii din R. Moldova care vorbesc despre unionism sunt niște ipocriți, care mai ieri au fost în alianță cu Plahotniuc. Nu-i credeți pe cei care vă vând Unirea, pentru că mâine vor ajunge să facă iar alianță cu Plahotniuc și vom rămâne în continuare în sărăcie, în corupție”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră”, de la Jurnal TV.

În opinia lui Năstase și fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar fi intrat în această ecuație a falșilor unioniști.

„Șalaru (Anatol Șalaru, președintele Partidului Unității Naționale n.r.) este unionist? Acesta este un fals unionist care nu-și vede decât de propriile interese. Îmi pare rău de domnul Băsescu că a intrat în această ecuație, dar cred că tot mai mulți și mai mulți cetățeni înțeleg foarte bine ce înseamnă acest joc de-a Unirea”, a adăugat acesta.

De menționat că anterior Traian Băsescu a spus că nu are nicio treabă cu Vlad Plahotniuc și că proiectul PUN îi aparține.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md