Situația pe drumurile din țară din ultimile 24 de ore și cum se circulă acum pe traseele naționale

deblocare

În ultimele 24 de ore, echipele de salvatori și pompieri din țară au intervenit în nouă cazuri, pentru deblocarea mijloacelor de transport, dintre care patru microbuze, potrivit informațiilor deținute de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Astfel, intervențiile au avut loc în raioanele Ungheni, Căușeni, Orhei, dar și UTA Găgăuzia. Toate persoanele care se aflau în interior, sunt în afara oricărui pericol. Suplimentar, se cunoaște, că toate localitățile sunt reconectate la energia electrică, iar pe drumurile naționale și locale se circulă fără dificultate.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, 500 de angajați cu 277 unități de tehnică, au împrăștiat pe partea carosabilă, 585 tone de material antiderapant.

Cu toate acestea, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră anunță că activitatea posturilor vamale de tip debarcader  „Cosăuți” și „Soroca”, rămâne a fi sistată, din cauza podurilor de gheață. În continuare, situația este monitorizată de către specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, cetățenii find rugați să apeleze serviciile de urgență, atunci când se află în situații de risc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente