/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ „Bestia din Est”: Cel puţin 55 de persoane au murit din cauza temperaturilor extrem de scăzute din Europa

missing
02 martie 2018, ora 17:47

Majoritatea victimelor sunt oameni ai străzii. La Paris, autoritățile au instalat adăposturi de urgență pentru aproximativ 3000 de persoane, care dorm pe drumuri. Aeroportul din Dublin a fost închis, iar zborurile vor fi reluate abia mâine. În Irlanda, viscolul a oprit trenurile, iar premierul irlandez a chemat oamenii sa nu iasă din case.

La Londra, ninsorile abundente continuă și astăzi. Mai multe zboruri au fost anulate. În România, școlile rămân închise în mai multe județe din cauza viscolului. Temperaturi record au fost înregistrate și în unele regiuni din Rusia. Masele de aer arctic au afectat sute de orașe rusești.

Potrivit meteorologilor, abia de săptămâna viitoare gerul se va domoli pe teritoriul Europei. Săptămâna aceasta, un front atmosferic supranumit „Bestia din Est” a generat ninsori abundente, vânt puternic şi ger năprasnic în mai multe regiuni ale Europei. Cele mai afectate sunt: Marea Britanie, Irlanda, Peninsula Iberică şi Franţa. Ninsorile și gerul v-a persista inclusiv în week-end.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram