/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Un nou focar de pestă porcină africană a fost depistat într-o gospodărie din Căuşeni

missing
02 martie 2018, ora 10:49

În rezultatul diagnosticării bolii de către laboratorul din cadrul Centrului Republican de Diagnostică Veterinară, probele vor fi expediate în Spania.

În urma depistării focarului au fost impuse mai multe restricții în localitate. Cele opt animale infectate au fost sacrificate, cadavrele fiind distruse prin incinerare. Potrivit ANSA, s-a efectuat dezinfecția gospodării, dar și a spațiilor în care au fost ținute animalele.

În contextul apariției focarului de pestă porcină africană, ANSA prin structurile teritoriale de nivel raional monitorizează permanent situația epidemiologică pentru limitarea extinderii bolii și eradicarea ei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram