/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Situația operativă din țară. Salvatorii au deblocat nouă mijloace de transport

missing
02 martie 2018, ora 09:36

Intervențiile au avut loc în raioanele Ungheni, Căușeni, Orhei, dar și UTA Găgăuzia. Toate persoanele care se aflau în interior, sunt în afara oricărui pericol. Suplimentar, se cunoaște, că toate localitățile sunt reconectate la energia electrică, iar pe drumurile naționale și locale se circulă fără dificultate.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, 500 de angajați cu 277 unități de tehnică, au împrăștiat pe partea carosabilă, 585 tone de material antiderapant. Mai mult, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră anunță că activitatea posturilor vamale de tip debarcader „Cosăuți” și „Soroca”, rămâne a fi sistată, din cauza podurilor de gheață.

În continuare, situația este monitorizată de către specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, cetățenii find rugați să apeleze serviciile de urgență, atunci când se află în situații de risc.

Foto: Facebook/IGSU

Foto: Facebook/IGSU

Foto: Facebook/IGSU

Foto: Facebook/IGSU

Foto: Facebook/IGSU

Foto: Facebook/IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram