Ești un student motivat, creativ și plin de energie? BEST Chișinău este în căutarea noilor voluntari

post.mediass

Începând cu prima zi a lunii, BEST Chișinău caută studenți motivați, creativi, plini de energie și dornici de a-și valorifica potențialul alături de o echipă prietenoasă, entuziasmată și nerăbdătoare să te cunoască.

Special pentru tine echipa BEST Chișinău a adunat câteva citate ale membrilor care au cunoscut mai îndeaproape familia BEST toamna trecută.

Emil Barbaroș, membru BEST Chișinău:

„În BEST Chișinău am intrat toamna aceasta. Sunt multe lucruri pe care urmează să le învăț, însă lucrul pe care deja l-am învățat e că BEST Chișinău este locul potrivit pentru un student să se dezvolte. Acumulând experiență, ajungi să crești semnificativ ca personalitate; capeți aptitudini, care în rezultat deschid o multitudine de noi oportunități în carieră.”

Marcica Movileanu, membru BEST Chișinău:

„BEST, cu adevărat, este locul unde nu te simți ignorat, uitat sau nerecunoscut. Fiecare idee este luată în calcul și apreciată după justa ei valoare. Am cunoscut oameni cu interese comune, evenimente ce nu merită ratate. Mulțumesc tuturor membrilor BEST pentru că sunteți atât de speciali și prietenoși!”

Valentina Temciuc, membru BEST Chișinău:

„Cu toate că sunt abia la început de cale, mă simt motivată și încurajată să-mi continui activitatea în cadrul organizației. Știu că aici este locul unde pot dobândi abilități ce vor fi de folos în dezvoltarea mea ca personalitate. BEST Chișinău este ceea de ce are nevoie orice student care tinde spre ceva mai mult!”

Gabriel Sarivan, membru BEST Chișinău:

„Fiind un membru nou al organizației am avut ocazia să particip la training-uri unde am aflat lucruri noi, dar cel mai important, cum să aplic aceste cunoștințe în practică. Am avut posibilitatea să cunosc oameni noi cu viziuni interesante pentru dezvoltare, care au inițiativă și motivație pentru a aduce schimbări spre bine, care sunt foarte prietenoși. Sunt mândru că fac parte din familia BEST.”

Membrii BEST Chișinu speră că experiența membrilor veniți în toamnă te-a motivat să accepți provocarea și să te alături familiei BEST.

Profită la maximum de șansa de a-ți crea studenția de neuitat! Înregistrează-te AICI până pe 15 martie.

Urmărește activitatea BEST Chișinău pe pagina de Facebook, Instagram sau Medium.com

BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Începând din 2007, BEST Chișinău continuă să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente