/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Atacul armat din sectorul Botanica. Bărbatul rănit s-a aflat în trecut în vizorul forțelor de drept

01 martie 2018, ora 19:18

Martorii susțin că au auzit împușcături după care au observat că vine poliția. „Eu am fost acasă. Am auzit un zgomot de parcă ar fi fost petarde, dar mai zgomotoase, după care m-am uitat peste geam și am văzut că este poliția. Bărbatul alerga, acoperindu-și fața și chema poliția. Avea telefonul la ureche,” a spus un martor.

Am auzit niște împușcături, mai apoi în puțin timp s-a auzit că o persoană a fost rănită au împușcat în mașină cam asta cunosc,” a mărturisit o femeie.

Nu se știe însă câte persoane erau în automobilul în care s-a tras în momentul incidentului. Șoferul, de 44 de ani, a suferit o plagă în regiunea brațului, fiind transportat la spital și supus unei intervenții chirurgicale.

La moment bărbatul are tratament specializat post-operator. Starea de sănătate este de gravitate medie,” a declarat Petru Craveț, ofițer de presă al Spitalului de Urgență.

TV8 a încercat să afle mai multe detalii în legătură cu acest caz de la ofițerul de presă a IGP, Vlad Burac. Inițial acesta ne-a spus că va reveni mai târziu cu informații, dar așa și nu a mai revenit. Contactat în mod repetat de TV8, Burac nu a mai răspuns la telefon. Ofițerul de presă al PCCOCS a fost mai cooperant.

Procuratura investighează acest caz. Când o să aveți o reacție de la Procuratură, reveniți la poliție și o să dăm și noi. Merci mult!” a spus Vlad Burac, ofițer de presă IGP.

Persoana rănită s-a aflat în trecut în vizorul forțelor de drept, iar la moment procurorii PCCOCS, în comun cu poliția, verifică toate circumstanțele producerii acestui incident,” a spus Anișoara Botez, ofițer de presă PCCOCS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram