(foto, video) Primăvara a început diferit în Drochia. Un grup neidentificat de persoane a decorat centrul orașului cu buzz și mărțișoare

2

În prima zi de primăvară, un grup neidentificat de persoane a decorat centrul orașului Drochia cu mărțișoare, iar stâlpii – cu afișe stranii pe care scrie „buzz”. Locuitorii orașului nu cunosc exact despre ce este vorba și consideră că la mijloc ar putea fi vreo surpriză.

În or. Drochia și alte câteva sate din raion au fost lipite peste 100 de afișe pe care scrie „buzz”. Astăzi, în centrul orașului, pe str. Independenței, locuitorii s-au trezit de dimineață cu un copac împodobit cu martișoare.

Locuitorii orașului au fost întrebați despre ce este vorba. „E ceva legat de dragoste”, consideră un bărbat. „Cred că e vorba despre o mașină de transportat „gruzu”, probabil”, a susținut un alt locuitor. „Mai degrabă e vorba de buze sau de ceva ingenios, vreo surpriză pentru oraș, ca să fie creată o atmosferă de sărbătoare”, a declarat un cuplu de tineri.

Din spusele oamenilor, în raionul Drochia nimeni nu a mai organizat astfel de acțiuni, care au intrigat locuitorii și au creat o dispozitie bună. Cu siguranță, se pregătește ceva pentru cei născuți în Drochia.

Redacția noastră a primit câteva imagini foto cu grupul neidentificat, care a lipit aceste afișe. Deocamdată, nici poliția din localitate nu cunoaște despre ce este vorba. Vom monitoriza subiectul și vom reveni zilele următoare cu noi detalii referitor la acest subiect.

Echipa #diez a verificat domenul buzz.md pentru a afla mai multe informație și a descoperit că acesta e în construcție, iar surse demne de încredere ne-au declarat că cei din Drochia vor avea o surpriză plăcută începând cu 2018.1 2 3 4 5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente