O primăvară frumoasă începe cu recomandările #diez. Cele mai colorate evenimente pentru vineri, 2 martie

UGURWEM0N2
Foto: Tiko Giorgadze

E început de martie și nu contează că timpul de afară este un pic mai zgârcit cu noi, căldura, de fapt, vine din suflet. Așa că, lasă grijile cotidiene la o parte și apucă-te de distracție. Ce poate fi mai frumos: început de primăvară, sfârșit de săptămână și recomandări de cele mai călduroase evenimente pentru 2 martie, din partea echipei #diez!

#Silicon Drinkabout Chisinau

Marcați acest sfârșit de săptămână, într-o atmosferă caldă și confortabilă, la Baker Street.

Silicon Drinkabout este o întâlnire în care începătorii și comunitatea IT se întâlnesc împreună, se distrează și se relaxează la sfârșitul unei săptămâni grele. Acest lucru permite conectarea și sprijinirea start-up-urilor  atât la nivel local, cât și la nivel mondial.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Mărțișor 2018 Corul de Bărbați Mdzlevari /Georgia/

O primăvară frumoasă trebuie marcată cu un concert inedit. Bucurați-vă auzul și sufletul cu muzică bună, alături de corul de bărbați MDZLEVARI din Georgia.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Spring Wine Tasting Pelican Negru&Gastrobar

Acest început de martie poate fi marcat și cu vinuri noi. Astfel, puteți participa la degustarea primelor vinuri biodinamice Pelican Negru Wines în Gastrobar.
Când?  2 martie, vineri la ora 19:00
Cine? Întâlnire cu viticultorul George Arpentin, om de știință și figura publică, liderul Wine of Moldova
Șef sommelier Inna Shangina
Chef Vitalii Voroncihin
Ce? Un set de trei vinuri biodinamice și trei gustări.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#COCO Chanel – Oglinzi

Ideea proiectului „COCO Chanel – Oglinzi” îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere.
Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități.
Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Fashion Cappuccino with Nathaniel Kowalsky

Stylingul nu este doar combinarea hainelor, în contextul texturilor, culorilor și formelor, dar presupune un lucru mult mai amplu. Organizarea unui fashion shooting implică câteva procese creative și logistice, care sunt ele și cum să le realizăm, va vorbi Nathaniel Kowalsky – editor de modă, stylist și fotograf de modă, la cel de-al 3-lea Fashion Cappuccino din acest an.

Vei descoperi cine este de fapt un professional stylist și ce capabilități trebuie să posede acesta, dar și care este importanța realizării conceptului de fashion shooting.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Social Media Meetup #1

Svetlana Postolachi este digital marketer cu o experiență bogată în domeniu. Pe parcursul activității sale a colaborat cu 30 de branduri locale, printre care: Georgette, Raquette, Oratorica, Escape Adventures și personal branding pentru stilista Olga Malicova.

Iar la primul meet-up social media ea va împărtăși cele mai bune practici pe care le-a acumulat despre freelancing.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Mărţişorul Călător 2018

„Mărţişorul Călător” este evenimentul organizat la data de 1 martie de către „Clubul de Turism” al Ligii Tineretului din Moldova, în scopul dezvoltării şi promovării tradiţiei şi culturii populare româneşti – Mărţişor, într-un mod inedit şi unic, cât şi pentru sprijinirea conservării patrimoniului local de către tânăra generaţie.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Notre Dame deParis

Concertul celor mai bune cântece din Notre Dame de Paris, interpretate de o mare orchestră simfonică, cor și rock din Ucraina, soliști – câștigători ai proiectelor muzicale de televiziune „Voice of Ucraina” și „X-factor”. Toate melodiile sunt interpretate în franceză!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Plastik Funk Vibes!

Atmosferă bună, oameni veseli și distracție pe măsură – toate acestea le găsiți la Kira’s Club, vineri seara, începând cu ora 22:00. Nu uitați un sfârșit de săptămână trebuie marcat cum se cuvine!

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente