(doc) Medicul din Moldova care a participat la operația Valeriei Georgiana Balanuța la Istanbul, a venit cu o reacție. Ce zice acesta

collage

Gheorghe Gincu, medicul pediatru din Moldova, care a participat la operația Valeriei Georgiana Balanuța (fiica Anei Maleandra din investigația RISE Moldova), a venit cu o reacție. Acesta scrie că exclude categoric gândul simulării intervențiilor chirurgicale.

Vă amintim că, săptămâna trecută, RISE Moldova a publicat o investigație „Bani din Caritate” în care au încercat să demonstreze că platforma caritate.md face business pe seama copiilor grav bolnavi, simulând operațiile la clinica turcească Medical Park.

Această investigație a stârnit multe reacții pro și contra în spațiul public, și, totodată, a trezit mai multe semne de întrebare, cum ar fi, lipsa unui martor-cheie din această istorie, doctorul care a participat la o intervenție chirurgicală din Istanbul, menționată în investigația RISE.

În cele din urmă, acesta a venit cu o reacție. Nota informativă a fost publicată pe pagina de Facebook a platformei caritate.md.

În declarație, Gheorghe Gincu, susține că a participat intervenția chirurgicală a pacientei Valeriei Georgiana Balanuța (Geta) în spitalul din Istanbul și că „exclude categoric gândul simulării intervențiilor chirurgicale”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente